Service, reparation & kalibrering vægte

Service og kalibrering af vægte

Hos Frederiksberg Vægtfabrik anbefaler vi som udgangspunkt, at man får kalibreret og serviceret sine professionelle vægte en gang om året.

Vi kører service i hele Danmark. Det vigtigste for en vægt, er, at den vejer korrekt, uanset fabrikat. Dette sikres med et servicetjek. Ved service efterses vægten og vejes ind med specielle godkendte lodder fra Force Technology. Overholder vægten ikke sine normer, rekalibrerer vi den. Ved service udfærdiges en officiel vejerapport til hver enkel vægt, der dokumenterer, at vægten er serviceret, samt at den lever op til sine normer. Der sættes også et mærkat på vægten, hvor det fremgår, hvornår den sidste er serviceret.

Reparation

Alle reparationer foregår på vores eget værksted i Søborg, hvor vi har reservedele til alle vores vægte. Vi vurderer altid reparationens omfang i forhold til at udskifte vægten.

Ved service/reparation/kalibrering anbefaler vi, at du tager kontakt til os, da vi i mange tilfælde vil kunne vejlede dig over telefon. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

Sidebar

Har du spørgsmål?
Kontakt os nu

Ring til Kasper og Kim på telefon 33 24 02 10 hvis du har spørgsmål til vores vægte.
Skulle vi ikke lige tage telefonen, så læg i stedet en besked, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte os ved at sende en e-mail eller bruge formularen til højre.
Så besvarer vi hurtigst muligt og normalt inden for to hverdage.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Ring til os